Over

Ik ben Petra van Hameren en heb Mind&More opgericht om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Eerder werkte ik, na een studie economie (UvA), bijna 20 jaar in het bedrijfsleven, voornamelijk in de marketing en communicatie bij financiële instellingen. Na een burn-out gooide ik het roer om en rondde ik de post-hbo opleiding tot mindfulnesstrainer (HU) af, startte een studie psychologie en mijn eigen bedrijf in mindfulness- en stressreductietrainingen. Inmiddels heb ik als honderden cursisten mogen begeleiden en krijg ik te horen dat zij, naast mijn prettige stem, mijn professionele en down-to-earth benadering waarderen. Ik woon in Bussum met mijn man en twee zoons, doe aan fitkick (steppen) en ben dol op yoga. Tot mijn zakelijke klanten behoren KLM Health Services, Generali, Universiteit van Utrecht en de docenten van de Gooise Scholen Federatie.

Wat mensen zeggen

Petra is als mindfulness trainer, professioneel, deskundig, laagdrempelig, lekker praktisch en straalt rust uit. Daarnaast is Petra een heel fijn mens, die vertrouwen geeft en een drive heeft om haar trainingen goed aan te laten sluiten op de behoefte van de cursist. Door haar benadering en de opbouw van haar lessen, weet Petra cursisten uit hun hoofd te halen en in hun lijf te laten landen. Daarmee krijgt Petra cursisten enthousiast om blijvend te mediteren en yoga te beoefenen. Ik gun iedereen jouw mindfulness training!.

Leonie Wesseling- Interim-Manager en Consultant

In een fijne serene omgeving heb ik geleerd om anders met stress om te gaan in het leven en milder naar mezelf te zijn. Petra, je bent een fijn mens om van te leren, te leren accepteren en rust te creëeren. En toch downt to earth gebleven waardoor ik goed kon aansluiten.

Bouvien Brocks -CEO Vetami

Acht fantastische lessen hebben mij stapsgewijs veel inzicht gegeven hoe om te gaan met stresssituaties en meer te genieten van het moment. Met eenvoudige voorbeelden heeft zij mij een spiegel voorgehouden die mij liet zien hoe het anders kan. Petra, heel veel dank daar voor. Je bent een topper! 

Nico Koel

Laten we samen op reis gaan


Redenen om te boeken:

  • beproefde stressreductietraining
  • praktisch toepasbare oefeningen
  • bewezen effectief
  • door internationale universiteiten onderzocht
  • post-hbo gecertificeerde èn ervaren trainer
  • gratis kennismakingsgesprek
  • gewaardeerd met een 8,9 gemiddeld
  • vergoeding verzekeraar mogelijk

Boek vandaag nog je mindfulnessreis en ontvang een gratis meditatiekussen!