Petra

Ik ben Petra van Hameren en heb Mind&More opgericht om mensen met stress-, angst en burn-outklachten te begeleiden naar een leven met duurzaam minder stress & meer levensvreugde. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat je gezonder èn gelukkiger kunt leven, wanneer je meer bewustzijn en zelfcompassie ontwikkelt. Meditatie & milde yoga zijn hierbij belangrijke tools om rust & ruimte te creëren. En om te ontdekken van welke belemmerende overtuigingen of contraproductieve gedachtes je afscheid wilt nemen. Humor en mildheid zijn hulpmiddelen.

Eerder werkte ik, na een studie economie aan de Universiteit van A’dam, bijna 20 jaar in het bedrijfsleven, voornamelijk in de marketing en communicatie bij financiële instellingen. Na een burn-out gooide ik het roer om en volgde ik de post-hbo opleiding tot mindfulnesstrainer aan de Hogeschool van Utrecht en startte eindelijk een studie psychologie, een vakgebied dat me altijd al super interesseerde.

. In de afgelopen 10 jaar heb ik al honderden cursisten mogen begeleiden en krijg ik te horen dat zij mijn prettige stem, mijn professionele en down-to-earth benadering waarderen. Ik woon in Bussum met mijn man en twee zoons, doe aan fitkick (steppen), ben dol op yoga en werk part-time in de ouderenzorg. Tot mijn zakelijke klanten behoren: KLM Health Services, Generali, Universiteit van Utrecht en de docenten van de Gooise Scholen Federatie.

Oh ja, ook niet onbelangrijk: Ik ben post-hbo gecertificeerd mindfulnesstrainer en lid van de branchevereniging, de VMBN, in de eerste categorie. Dit betekent in de praktijk dat een deel van de kosten van de mindfulnesstraining mogelijk vergoed worden door je verzekeraar! Ook werkgevers vergoeden in toenemende mate de training i.v.m. stressreductie, vitaliteitsprogramma’s of duurzame inzetbaarheid. Mocht je kampen met burn-out, angsten of depressieve verschijnselen en a.g.v deze klachten te weinig inkomen genereren voor een training, neem dan toch contact met me op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Laten we samen op reis gaan

Wat mensen zeggen

Petra is als mindfulness trainer, professioneel, deskundig, laagdrempelig, lekker praktisch en straalt rust uit. Daarnaast is Petra een heel fijn mens, die vertrouwen geeft en een drive heeft om haar trainingen goed aan te laten sluiten op de behoefte van de cursist. Door haar benadering en de opbouw van haar lessen, weet Petra cursisten uit hun hoofd te halen en in hun lijf te laten landen. Daarmee krijgt Petra cursisten enthousiast om blijvend te mediteren en yoga te beoefenen. Ik gun iedereen jouw mindfulness training!.

Leonie Wesseling- Interim-Manager en Consultant

In een fijne serene omgeving heb ik geleerd om anders met stress om te gaan in het leven en milder naar mezelf te zijn. Petra, je bent een fijn mens om van te leren, te leren accepteren en rust te creëeren. En toch downt to earth gebleven waardoor ik goed kon aansluiten.

Bouvien Brocks -CEO Vetami

Acht fantastische lessen hebben mij stapsgewijs veel inzicht gegeven hoe om te gaan met stresssituaties en meer te genieten van het moment. Met eenvoudige voorbeelden heeft zij mij een spiegel voorgehouden die mij liet zien hoe het anders kan. Petra, heel veel dank daar voor. Je bent een topper! 

Nico Koel

Redenen om te boeken:

  • mindfulnessspecialist: meer dan 10 jaar ervaring
  • post-hbo opgeleid en down-to-earth trainer
  • gratis kennismakingsgesprek
  • gewaardeerd met een 8,9 gemiddeld
  • vergoeding verzekeraar mogelijk

Boek vandaag nog je mindfulnessreis en ontvang een gratis meditatiekussen!


%d bloggers liken dit: