Mindful Masters jaarprogramma

Voor degene die een basis hebben in mindfulness(meditatie) en deze graag meer willen integreren in hun leven, is er een uniek Mindful Masters programma met 10 sessies verdeeld over een jaar!

Een jaar lang één keer per maand: rust, inspiratie, opfrissing en verankering van je mindfulness-vaardigheden. Een mooie mix van bekende stress-reducerende oefeningen en nieuwe meditaties, zoals het beoefenen van zelfcompassie en positieve psychologie.

Het zaadje van meer bewustwording is geplant, maar wordt door de vaart van alledag nog wel eens ondergesneeuwd. Bovendien kan bij een sterke innerlijke criticus, de basistraining te kort blijken. Een maandelijkse sessie zorgt voor een stevige basis en helpt een vangnet creëren voor uitdagende tijden. 

Stresscoping & zelfcompassie

Het doel van dit programma is enerzijds het verstevigen van je stresscoping (omgaan met stressvolle situaties) en ter voorkoming van burn-out-achtige klachten. Anderzijds ligt de nadruk op het cultiveren van zelfcompassie, waardoor je de innerlijke criticus vaker het zwijgen kunt opleggen en je de kwaliteit van je leven vergroot.

Eens per maand op de woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur in het mooie Heart House, in Bussum.

Ontspannende oefeningen voor lichaam en geest afgewisseld met inspirerende teksten. In tegenstelling tot de basistraining zijn de oefeningen korter en afwisselender. Bovendien komt er geen theorie aan de orde en wordt er na afloop niet centraal nabesproken. Louter en alleen anderhalf uur me-time dus! Er is plek voor maximaal 10 personen.

Redenen om te boeken:

  • mindfulnessspecialist: meer dan 10 jaar ervaring
  • post-hbo opgeleid en down-to-earth trainer
  • gratis kennismakingsgesprek
  • gewaardeerd met een 8,9 gemiddeld
  • vergoeding verzekeraar mogelijk

Boek vandaag nog je mindfulnessreis en ontvang een gratis meditatiekussen!

%d bloggers liken dit: