Inschrijven en contact

Mindfulnesstraining – basis
14344067_1113821622034112_4735404876359723091_n

De basistraining Mindfulness (MBSR) is een beproefd programma dat bestaat uit 8 sessies, plus een verdiepingsdag. Totaal 9 bijeenkomsten dus. De sessies vinden plaats in kleine groepen in het mooie Heart House, Huizerweg 54 in Bussum. Investering: €449,- inclusief werkboek, oefenbestanden, een intakegesprek en gebruik van materialen. Inschrijven kan via onderstaand formulier voor de volgende trainingen:

De woensdagochtend van 9.30-12.00, start 3 februari 2021. Data: 3, 10, 17 februari, 3, 10, 17, 24 & 31 maart. De verdiepingsdag is op zaterdag 10 april van 10.00 tot 15.00 uur.

Mindful Masters-jaarprogramma 

Het zaadje van meer bewustwording is gepland, maar door de vaart van alledag wordt deze wel eens ondergesneeuwd. Een jaarprogramma met een maandelijkse sessie zorgt voor het verstevigen van je stresscoping (d.w.z. hoe ga je om met stressvolle situaties) en ter voorkoming van burn-out-achtige klachten. Anderzijds ligt de nadruk op het cultiveren van zelfcompassie, waardoor je de innerlijke criticus vaker het zwijgen kunt opleggen en je kwaliteit van leven vergroot. Een jaar lang één keer per maand: rust, inspiratie, opfrissing en verdere verankering van mindfulness-vaardigheden. Een mooie mix van bekende stress-reducerende oefeningen, zoals meditatie en yoga, en nieuwe oefeningen, zoals het beoefenen van positieve psychologie. Verschil met de basistraining is dat de oefeningen korter en afwisselender zijn en er vindt geen centrale nabespreking plaats. Louter en alleen anderhalf uur me-time dus! De training vindt plaats op woensdagavond in het mooie Heart House van 20.00 -21.30 uur uur, vanaf januari 2021. Deelname is € 295,-  inclusief een gratis meditatiekussentje! Geef je op via onderstaand formulier; het afgelopen jaar liep dit programma snel vol.

Compassietraining- van mindfulness naar heartfulness

We leggen de lat hoog voor onszelf. En als het ergens spaak loopt, zijn we niet blij; zelfkritiek, boosheid en schaamte is het gevolg. Het blijkt echter dat mensen met een sterk kritische houding, sneller over hun grenzen heen gaan. Uitputting, burn-out of depressie liggen dan op de loer. De sleutel tot minder leed, ligt bij het reduceren van de zelfkritiek. Door bewust compassie te ontwikkelen, ga je een andere relatie aan met jezelf. Deze relatie is vriendelijker, zorgzaam en begripvol, zeg maar zoals je een goede vriendin zou behandelen. Het laten inslijten van een compassievolle houding kost tijd, maar het resultaat mag er zijn. Het hangt sterk samenhangt met je geestelijke èn je fysieke gezondheid. Regelmatige beoefening van compassie vermindert dan ook stress, onrust, depressie en perfectionisme. Daarnaast voel je je meer verbonden met je omgeving, verbetert je immuunsysteem en ervaar je meer energie. De training beslaat 6 individuele sessie’s van 1,5 uur. Geef je op via onderstaande formulier en we plannen samen een geschikt moment in.

Inschrijfformulier voor de  Summerschool, Mindfulnesstraining-basis, Mindfulness voor jongeren, Compassietraining, of Mindful Masters jaarprogramma 

Voel je vrij om contact op te nemen, voor:

 • een kennismakingsWorkshop Mindfulness
 • een mindfulnesstraining of compassietraining voor jezelf
 • een incompany workshop ‘Mindfulness- de kracht van aandacht’
 • incompany trainingen op maat 
 • de gratis whitepaper ‘Baas worden in eigen brein – tips voor een relaxter en leuker leven’
 • een vrijblijvende afspraak

drs. Petra van Hameren | petra@mindandmore.nl | 06 24 27 49 38 

6 gedachten over “Inschrijven en contact

 1. Goedemorgen,
  Graag geef ik een vriendin en mijzelf op voor de workshop op 11 september.
  Quierine Vossen
  Katelijn ‘t Sas

  Mvg Katelijn

 2. Graag zou ik u telefonisch willen contacten zijn om deel te nemen aan de mindfullness cursus. Ik zie dat de training al gestart is. Ook nog wat andere vragen.
  Vriendelijke groetjes nicole

 3. Graag zou ik u telefonisch willen contacten zijn om deel te nemen aan de mindfullness cursus. Ik zie dat de training al gestart is. Ook nog wat andere vragen.
  Vriendelijke groetjes nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: