Inschrijven en contact

Mindfulnesstraining – basis14344067_1113821622034112_4735404876359723091_n

De basistraining Mindfulness (MBSR) is een beproefd programma dat bestaat uit 8 sessies, plus een verdiepingsdag. Totaal 9 bijeenkomsten dus. De sessies vinden plaats in kleine groepen in het Heart House, Huizerweg 54 in Bussum. Investering: €449,- inclusief werkboek, oefenbestanden, een intakegesprek en gebruik van materialen. Inschrijven kan via onderstaand formulier voor de volgende trainingen:

* de woensdagochtend van 9.30-12.00, start 6 februari 2019. Data: 6, 13 & 27  februari, 6, 13, 20 & 27 maart & 10 april. De verdiepingsdag is op zaterdag 6 april van 11-16 uur. Nog 2 plekken.

* de maandagavond van 19.00 – 21.30 uur, start 1 april 2019. Data: 1, 8 & 15 april, 6, 13 & 27 mei, 3 & 17 juni. De verdiepingsdag is op zaterdag 8 juni van 10-15 uur. Nog 4 plekken.

Workshop Mindfulness

Wil je ook werken aan je welzijn, maar weet je nog niet of Mindfulness wat voor je is? Kom vrijblijvend kennismaken! Op maandagavond 14 januari 2019 geef ik een Workshop van 20.00 – 21.30 uur in het Heart House, Huizerweg 54 in Bussum. Kosten zijn € 20,-; besluit je je daarna in te schrijven voor de training, dan krijg je deze Workshop gratis! Graag even opgeven via onderstaande formulier.

Mindfulness voor jongeren

Last van (studie)stress of faalangst? Overmatig piekeren, slechte focus, onrust en/of slecht slapen? Speciaal voor middelbare scholieren is er een stressreductietraining. Afgestemd op jongeren, met korte en praktisch toepasbare oefeningen, leuke animaties en experiences. Deze nieuwe training is geschikt voor de leeftijd van 12 tot 18 jaar, mede ontwikkeld door de Universiteit van Oxford en bestaat uit 7 individuele sessie’s van driekwartier. Deze vinden plaats in het Heart House en de kosten zijn € 449,- incl. een werkboek, materialen, oefenbestanden en een intakegesprek. Inschrijven voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan via onderstaand formulier.

Mindful Masters-jaarprogramma

Het zaadje van meer bewustwording is gepland, maar door de vaart van alledag wordt deze wel eens ondergesneeuwd. Een jaarprogramma met een maandelijkse sessie zorgt voor het verstevigen van je stresscoping (d.w.z. hoe ga je om met stressvolle situaties) ter voorkoming van burn-out-achtige klachten. Anderzijds ligt de nadruk op het cultiveren van zelfcompassie, waardoor je de innerlijke criticus vaker het zwijgen kunt opleggen en je kwaliteit van leven vergroot.

Een jaar lang één keer per maand op maandagavond: rust, inspiratie, opfrissing en verdere verankering van mindfulness-vaardigheden. Een mooie mix van bekende stress-reducerende oefeningen, zoals meditatie en yoga, en nieuwe oefeningen, zoals het beoefenen van positieve psychologie. Verschil met de basistraining is dat de oefeningen korter en afwisselender zijn en er vindt geen centrale nabespreking plaats. Louter en alleen anderhalf uur me-time dus! De training vindt plaats op maandagavond in het mooie Heart House van 20.00 -21.30 uur uur, vanaf 28 januari 2019. Data: 28 jan, 25 febr, 25 maart, 29 april, 27 mei, 24 juni, 23 september, 28 oktober, 25 november. Deelname is € 295,-  inclusief een gratis meditatiekussentje! Geef je op via onderstaand formulier. VOL

Verdiepingsdag in stilte

Een inspiratie- en verdiepingsdag, is een zaterdag om te ontspannen, te ontdekken en je te laten inspireren. Naast bekende mindfulness oefeningen, zoals lichte yoga, bodyscan en meditatie, zal op deze dag ook regelmatig het thema ‘zelfcompassie’ aanbod komen. En natuurlijk zorg ik ook voor een uitgebreide, healthy lunch met verse sapjes, hapjes en fruit. De dag in het kort:

 • Ontspanning & inspiratie opdoen
 • Meer helderheid krijgen bij levensvragen
 • Herstellen van een stressvolle periode
 • Ervaar de heilzame effecten van in stilte ‘zijn’
 • Genieten van de rust en ruimte en de healthy lunch
 • Mindful en opgeruimd de volgende periode ingaan
 • Kortom: een cadeautje voor jezelf !

De kosten zijn € 60,- inclusief gebruik materialen, thee, koffie/cappuccino, verse sapjes & hapjes en de healthy lunch. Geef je  op voor 6 april 2019 van 10-15 uur in het Heart to Heart, Huizerweg 54 in Bussum, via het formulier (NB: Mocht je je inschrijven voor de basistraining, dan is deze dag al een onderdeel van je programma).

Inschrijfformulier voor de  Mindfulnessraining-basis, Mindfulness voor jongeren, Compassietraining, Mindful Masters jaarprogramma of Verdiepingsdag 

Voel je vrij om contact op te nemen, voor:

 • een kennismakingsWorkshop Mindfulness
 • een mindfulnesstraining of compassietraining voor jezelf
 • een incompany workshop ‘Mindfulness- de kracht van aandacht’
 • incompany trainingen op maat 
 • de gratis whitepaper ‘Baas worden in eigen brein – tips voor een relaxter en leuker leven’
 • een vrijblijvende afspraak

drs. Petra van Hameren | pvanhameren@mindandmore.nl | 06 24 27 49 38 

1 reactie

Comments RSS
 1. Katelijn ‘t Sas

  Goedemorgen,
  Graag geef ik een vriendin en mijzelf op voor de workshop op 11 september.
  Quierine Vossen
  Katelijn ‘t Sas

  Mvg Katelijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s